3827

Aegon

Locatie (HQ)

In een groot financieel bedrijf als Aegon gaat veel geld om. En die geldzaken moeten natuurlijk ook goed geregeld worden.

Van kostenmanagement tot budgettering en van financiële planningen tot rapportages: de collega’s van Finance zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Want ook als bedrijf moet je de financiën natuurlijk goed op orde houden om op koers te blijven.

De onderdelen

  • Capital Management & Policies

    Zij zijn verantwoordelijk voor inzicht, methodologie, research, beleid en advies met betrekking tot alle financiële en actuariële risico's die Aegon Nederland loopt voor de producten op de balans en in het productassortiment.
  • Financial Information Management

    Zij verzorgen de administratieve processen en rapportages voor de Business Lines Leven/Hypotheken, Pensioen en Schade. Ook onderdeel van deze units zijn de teams Business Intelligence en Reporting Office.
  • Business Control & Pricing

    De collega's van Business Control & Pricing ondersteunen alle Business Lines bij bijvoorbeeld pricing en offertes, planning en control, het opstellen van business cases, KPI-rapportages en actuariële ondersteuning.

Wie werken er bij Finance?

De collega's van Finance zijn graag helemaal in control. Ze bewaken de financiën als echte leeuwen en houden processen nauwlettend in de gaten. Samen met de afdelingen zorgen ze ervoor dat alle financiën op orde zijn. Samenwerken is voor hen dus erg belangrijk en hun gevoel voor verantwoordelijkheid is groot. Ook het adviseren van andere afdelingen en directie is een groot onderdeel van hun werk. Onze collega's van Finance zijn communicatief sterk en kunnen de belangen en resultaten helder overbrengen. Zie jij jezelf helemaal terug in deze omschrijving? Dan is werken bij Finance zeker wat voor jou!

Voorbeelden van functies: Business controller, Compliance officer, Analist, Quantitative Risk Analyst etc.

Doorgroeien

Heb jij een achtergrond in finance, econometrie, actuariaat of bedrijfseconomie? Dan kun je in verschillende functies aan de slag bij Finance. Als starter, medior of senior. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en je krijgt dan ook de mogelijkheid voor cursussen, trainingen, opleidingen en coaching.

Aegon

Word gevonden door topwerkgevers

Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

Upload CV