1215

Payt

Locatie (HQ)
Groningen 9711 BB

Payt is een online dienstverlener die software heeft ontwikkeld voor het debiteurenbeheer van organisaties. Met de software van Payt kunnen organisaties hun debiteurenbeheer sneller en efficiënter afhandelen. Middels een koppeling tussen Payt en uw boekhoudpakket automatiseert Payt de verzending van facturen en herinneringen. Het proces is eenvoudig instelbaar en te varieren per klantgroep of zelfs individuele klant.

Daarnaast voegt Payt een verscheidenheid aan handige functionaliteit toe die het betaalgedrag verbeterd en het resterende werk tot een minimum beperkt. Zo biedt Payt de mogelijkheid om gemakkelijk met uw klanten over (openstaande) facturen kunt communiceren, doordat iedere debiteur automatisch een online dossier bij Payt heeft. Ook het toevoegen van een ideal betaallink aan uw factuur en herinneringen of de mogelijkheid om een betalingsregeling te registreren is standaard functionaliteit. 

Via de portalen van Payt eenvoudig zelf de regie en interactie met uw debiteuren. Zo heeft u uw geld eenvoudiger, goedkoper én sneller op uw rekening!  Online Debiteurenbeheer van Payt kan standaard worden gekoppeld aan meer dan 600 boekhoudpakketten zoals Exact Online, Twinfield, Snelstart, Afas, Accountview, Exact Globe, Yuki, SAP en vele anderen! 

Payt

Groningen 9711 BB

Word gevonden door topwerkgevers

Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

Upload CV