Financieel Manager Vacatures

De beste vacatures voor financieel managers vindt u op Finance.nl. Bent u financieel manager en op zoek naar een nieuwe baan? op Finance vindt u alle financieel management banen.

Snel Zoeken: Financieel Management

Meer rubrieken:

Financieel manager

Een financieel manager of hoofd administratie, geeft leiding aan een financiële afdeling bij een middelgroot- of groot bedrijf of bij een overheidsorganisatie. Zijn werk is deels puur financieel administratief (crediteuren, debiteuren, grootboek), maar hij heeft ook een rol in het begeleiden van financieel medewerker(s), het adviseren van de controller of het management bij financieel-administratieve vragen en problemen, het opstellen van periodieke rapportages en het leiding geven aan de afdeling financiën. Het salaris van de financieel manager is doorgaans goed en zijn er veel vacatures te vinden. Een vacature voor financieel manager vindt u op finance.nl.

Vind uw nieuwe baan op Finance.nl

1 vacatures gevonden

Verfijn zoekresultaten

Zoekopdrachten

Registreer of log in om gebruik te maken van de e-mail service en zoekgeschiedenis.

Gerelateerde zoekopdracht

Financieel Manager

Raaak Personeel in Dordrecht

FunctieomschrijvingKan jij de dagelijkse leiding aan van een financiële afdeling (debiteurenbeheer)? Zorg jij ervoor dat de medewerkers de juiste balans weten te vinden tussen klanttevredenheid en incassores... Lees meer »

Geplaatst op 17 oktober 2014 | Nieuw!

Bekijk vacature

Snel  Zoeken

Controllers (51) Accountants (16) Administrateurs (4) Credit Management (1)
Adviseurs (16) Auditors (3) Analisten (8) Financieel Management (0)

Alex van Groningen Logo